Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Frytki

dodany przez: ewa1257 Smażenie frytek więcej więcej

Gotowanie czerwonych burakow

dodany przez: Marzena gotowanie w skorkach więcej więcej

Smażenie

dodany przez: aleksa6 Tłuszczu nie należy lać (kłaść) na zimną patelnię. Zawsze, zanim nalejesz olej czy nałożysz masło, rozgrzej naczynie. więcej więcej

Cukier

dodany przez: ewa1257 Karmelizacja cukru więcej więcej

Jedrne pomidory

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

Masło bez papieru

dodany przez: aleksa6 Aby łatwiej wydobyć kostkę masła z papierowego opakowania, wystarczy je polać przedtem zimną wodą. Dzięki temu do masła nie przykleją się resztki papieru. więcej więcej

Poncz

dodany przez: trini6 Jeśli chcesz, by poncz nie był zbyt mocny, część alkoholu zastąp herbatą lub herbatką owocową. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher