Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba smażona

dodany przez: trini6 ryba smażona będzie miała ładniejszy kolor, gdy do tłuszczu, na którym ma być smażona, wsypiemy trochę soli więcej więcej

Sałatka warzywna

dodany przez: Marzena Gotowane warzywa do sałatki należy kroić,kiedy zupełnie wystygną.Mieszanie cieplych z zimnymi powoduje ,że sałatka traci smak i szybciej się psuje. więcej więcej

Solenie befsztyka

dodany przez: Marzena pod koniec smazenia więcej więcej

Miesne rolady

dodany przez: Marzena sposob podlewania więcej więcej

sól

dodany przez: SylwiaLilianna nie zwilgotnieje więcej więcej

pękajęce jaja

dodany przez: cohenna aby jajka nie pękały więcej więcej

przesolona zupa

dodany przez: cohenna aby uratować przesoloną zupę więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher