Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jedz paprykę

dodany przez: Ania K. Papryka pobudza ....... więcej więcej

Sposób na wyschniętą cytrynę

dodany przez: Marzena Wyschniętą cytrynę można uratować. więcej więcej

Sztućce ze stali

dodany przez: aleksa6 Sztućce ze stali nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. więcej więcej

Plama po burakach

dodany przez: Marzena skondensowany srodek do prania więcej więcej

Kalafior - przykry zapach

dodany przez: gocha73 Kalafior gotować początkowo bez przykrycia, aby odparował przykry zapach więcej więcej

pietruszka i koperek

dodany przez: karoolla1987 Zielony koperek najdłużej przechowuje się z korzonkiem, ale młoda zielona pietruszka, gdy jej nie uciąć korzonka, bardzo szybko traci świeżość więcej więcej

przechowywanie suszonych przypraw

dodany przez: karoolla1987 Suszone przyprawy przechowujemy w szczelnie zamkniętych pudełkach lub słoikach, inaczej tracą cenne olejki lotne, a więc swój aromat więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher