Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Twarde mięso zmięknie

dodany przez: aleksa6 jak doda się do gotowania odrobinę octu. więcej więcej

Kolor zupy

dodany przez: Marzena cebula lub szafran. więcej więcej

Frytki

dodany przez: ewa1257 Smażenie frytek więcej więcej

Szczerniałe naczynia

dodany przez: Marzena mogą odzyskać naturalny kolor więcej więcej

Jedrne pomidory

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

Olej do masła

dodany przez: aleksa6 Jeśli nie chcesz, żeby masło na patelni przyrumieniło się za mocno, dodaj do niego trochę oleju. więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ładnie wyrósł więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher