Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sprawdzamy jajka

dodany przez: Marzena zakrecamy je więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

Szczerniałe naczynia

dodany przez: Marzena mogą odzyskać naturalny kolor więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna biszkopt ładnie urośnie więcej więcej

Szampan

dodany przez: trini6 Jeśli nie został wypity do końca, butelkę trzeba koniecznie zakorkować, aby bąbelki nie ulotniły się. Najlepiej zrobić to specjalnym korkiem ciśnieniowym (do kupienia w sklepach AGD). Szampana podaje się w temperaturze 6-9C, w wyższej traci właściwości musujące. Najlepiej umieścić go w wiaderku z wodą i kostkami lodu. więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: trini6 Pieczeń nie wyschnie, jeśli do piekarnika wstawisz garnuszek z wodą. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher