Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jedrny chrzan

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

Pieczenie mięsa

dodany przez: anlolek Podczas pieczenia mięsa w piekarniku należy... więcej więcej

Smażenie

dodany przez: aleksa6 Tłuszczu nie należy lać (kłaść) na zimną patelnię. Zawsze, zanim nalejesz olej czy nałożysz masło, rozgrzej naczynie. więcej więcej

Masło jak krem

dodany przez: aleksa6 Łatwiej utrzesz masło - np. przygotowując ciasto - jeśli dodasz do niego trochę mąki. więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby biszkopt ładnie urósł więcej więcej

Cynamon

dodany przez: trini6 Cynamon jest świetny do mięs zwłaszcza przyrządzanych na pikantnie - nadaje im korzennego aromatu. Nie warto więc dodawać go tylko do słodkich wypieków. więcej więcej

Mleko do twarogu

dodany przez: aleksa6 Łatwiej rozrobisz twaróg (biały ser), jeśli dodasz do niego trochę ciepłego mleka albo śmietany. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher