|
||||
Sos hetmańskidodany przez: Kotek_kłopotek 350 ml wywaru z drobiu, 50 ml białego wytrawnego wina, 8 dag parówek cienkich, 5 dag szynki wędzonej, 5 dag cebuli, 4 dag tłuszczu, 3 dag mąki, natka pietruszki, sól, pieprz więcejSos grzybowydodany przez: paula26013 Pieczarki obgotować. Pokroić. sos: mleko (śmietana),br /> żółtko, czosnek (dużo 4-6 ząbków) więcejSos generalskidodany przez: Kotek_kłopotek 30 dag majonezu, 25 ml wina Tokaj, 20 ml koniaku, 20 dag jabłek, 5 dag rodzynków, 4 dag ketchupu, sól, pieprz, sok z cytryny więcejSos czekoladowydodany przez: Kotek_kłopotek 200 ml mleka, 4 dag kakao, 2 żółtka, 5 dag cukru pudru, 1 dag mąki ziemniaczanej, 4 dag masła, wanilia do smaku, więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|