|
||||
SOS CHRZANOWY NA RÓŻOWOdodany przez: isiulka 3 dag chrzanu 5 dag czerwonych porzeczek 1/2 szklanki jogurtu sól Porzeczki umyć, oberwać szypułki, wsypać do rondelka, zmiażdżyć, zagotować i przetrzeć przez sito. Przecier ostudzić, wymieszać z chrzanem i jogurtem. Przyprawić do smaku solą. Podawać jako dodatek do potraw zimnych i gorących z mięs i ryb. więcejBób z boczkiemdodany przez: gazela Pożywny i mający w sobie mnóstwo witamin bób z boczkiem przyrządzony jako drugie danie. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|