|
||||
Sos kanadyjskidodany przez: patryshia Podawac do deserow z kasz, budyniow,pieczonych owocow. więcejZielony sos sałatkowydodany przez: Michał Ska 300ml przegotwanej, zimnej wody 50 ml octu winnego 3 ząbki czosnku kilka gałązek pietruszki sol, pieprz kolorowy tłuczony kilka listków bazylii odrobina cukru 100ml oliwy z oliwek kilka gałązek koperku więcejSOS CHRZANOWYdodany przez: isiulka szklanka majonezu, pół szklanki śmietany, ocet, cukier, sól do smaku Chrzan zetrzeć na tarce, dodać do majonezu, wymieszać ze śmietaną (gęstą). Doprawić do smaku. Podawać do jaj ugotowanych na twardo i zimnych mięs. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|