Przepisy z kategorii Sosy

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chutney ananasowy

dodany przez: patryshia Podawać do pasztetów zimnych i przekąsek mięsnych więcej więcej

Chrzan ze śmietaną do jajek, pasztetów i pieczeni rzymskiej

dodany przez: Afrodytka85 Na wielkanocny stół więcej więcej

Chrzan do jajek i wędlin

dodany przez: aleksa6 Smaczny sos chrzanowy do jajek i wędlin. W sam raz na wielkanocny stół. więcej więcej

chrzan

dodany przez: SylwiaLilianna chrzan więcej więcej

Cebulowy

dodany przez: SylwiaLilianna Sos cebulowy więcej więcej

cacyki

dodany przez: puncowianka ogórek zielony z czosnkiem więcej więcej

Brązowy sos z estragonem

dodany przez: isiulka Kuchnia węgierska 3 filiżanki brązowego sosu ocet estragonowy 20 g liści estragonu 50 g masła Liście estragonu umyć, drobno posiekać i tak długo gotować z octem estragonowym, aż wywar prawie się wygotuje. Wtedy dodać brązowy sos, a przed podaniem na stół kawałki masła. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher