Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto

dodany przez: ewa1257 Wyschnięe ciasto więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: patryshia emaliowany należy nalać do niego wody z solą i pozostawić na kilkanaście godzin, następnie wodę zagotować a spalenizna odejdzie. więcej więcej

Sposób na czerstwą bagietke

dodany przez: Marzena pokroić na kromi więcej więcej

Ladny kolor rosolu

dodany przez: Marzena luska cebuli więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 4

dodany przez: aleksa6 Ciasto francuskie więcej więcej

Porady - warzywa do sałatek

dodany przez: patryshia 1. Ziemniaki przeznaczone na sałatkę powinny być mniej więcej tej samej wielkości i jednego gatunku. Myje się je szczoteczką pod bieżącą wodą, układa w garnku, zalewa wrzątkiem i gotuje w łupinach pod przykryciem, po czym odlewa. Gdy ostygną zdejmuje się z nich skórkę. 2. Ugotowaną do miękkości fasolę osącza się dopiero, gdy przestygnie w... więcej więcej

Mycie naczyń

dodany przez: Marzena kolejność mycia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher