Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kożuch w mleku

dodany przez: anlolek Po wrzuceniu kostki lodu do gorącego mleka nie zrobi się kożuch! więcej więcej

Wino białe wytrawne

dodany przez: patryshia Biale wino podaje sie w kubelku z lodem wiec jak wskazuje na to fizyka powinno miec okolo 0-2C; czerwone w temperaturze piwnicy (15-17C); jesli jest chlodniejsze to podgrzac w cielplej wodzie (ja osobiscie lubie cieplejsze (pokojowa)) szklo: * pierwsza regula: cienkie i przezroczyste, zeby bylo widac kolor; * druga regula: ma wspomagac... więcej więcej

Czy szparagi są świeże?

dodany przez: patryshia kupując szparagi zwracać uwagę na ich końce - powinny być jasne i soczyste, o gładkiej skórce, wtedy są na pewno świeże więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: Ania K. Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie,........ więcej więcej

Warzywa bez smaku

dodany przez: patryshia unikać zbyt długiego podgrzewania więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher