Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Cebula

dodany przez: SylwiaLilianna będzie świeża więcej więcej

Smażone mięso

dodany przez: aleksa6 posól pod koniec smażenia, bo inaczej będzie twarde. więcej więcej

Świeże rzodkiewki

dodany przez: SylwiaLilianna By dłużej zachować ich świeżość więcej więcej

ubijanie białek

dodany przez: cohenna aby szybko ubić białka więcej więcej

Mięso z kurczaka

dodany przez: aleksa6 Mięso z kurczaka będzie bardziej soczyste i nie przypali się, jeśli na dno brytfanny wlejemy pół szklanki wody, rosołu z kostki lub niesłodzonego soku pomarańczowego czy jabłkowego. więcej więcej

Czysta maszynka do mielenia

dodany przez: Marzena kawałek bułki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher