Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ciasto nie opadło więcej więcej

Grillowanie

dodany przez: trini6 W trakcie grillowania staramy się przewrócić mięso lub rybę tylko jeden raz, żeby zbierający się w środku sok i tłuszcz nie przemieszczał się zbyt często w środku mięsa. więcej więcej

Mięso na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Mięso na grilla wkładamy do marynaty więcej więcej

Kruche herbatniki i sucharki

dodany przez: Marzena potrzebna sól. więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: karoolla1987 Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej więcej

ubijanie białek

dodany przez: cohenna aby szybko ubić białka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher