Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Patelnia - jaka do czego

dodany przez: patryshia W tej kwestii panuje dość duża dowolność. Używamy po prostu takiej patelni, która jest dla nas najwygodniejsza. Ważne jednak, w jaki sposób patelni używamy. PATELNIE ALUMINIOWE Przed smażeniem rozgrzewmay samą patelnię. Następnie sprawdzamy temperaturę wypuszczając kroplę wody, która powinna na niej "tańczyć". Dopiero wtedy wrzucamy... więcej więcej

Ciasto na rolade

dodany przez: Marzena aby się nie łamało więcej więcej

krucha panierka

dodany przez: cohenna aby panierka była krócha więcej więcej

Mięso indyczek

dodany przez: aleksa6 Mięso indyczek est delikatniejsze i smaczniejsze niż mięso indyków. więcej więcej

Mięso lekko zmrożone

dodany przez: aleksa6 Mięso lekko zmrożone kroi się o wiele łatwiej. więcej więcej

Sok z cytryny z zamrażarki

dodany przez: Marzena do napojów i sosów więcej więcej

Kotlety

dodany przez: ewa1257 Smażenie kotletów więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher