Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak zrobić twardą marmoladę z pigwy

dodany przez: patryshia Pigwy umyć, pokroić w kostkę, ugotować do miękkości w małej ilości wody. Owoce zmiksować, przetrzeć przez sito, zważyć. Odważyć taką samą ilość cukru żelującego, wymieszać. Gotować, aż owoce zgęstnieją. Na blasze ułożyć natłuszczony pergamin, rozłożyć warstwę musu (2 cm). Marmoladę suszyć 1 -2 dni w temperaturze pokojowej, pokroić w romby,... więcej więcej

Jak zrobić dobrego kus-kusa?

dodany przez: Mike_THE_GR8 Prosty dodatek - kilka wariantów wykonania. więcej więcej

Jak zrobić dobrą jajecznicę?

dodany przez: Mike_THE_GR8 Wydawałoby się, że to prosta potrawa, a jednak nawet jajecznicę trzeba umieć przyrządzać, żeby smakowała rewelacyjnie. więcej więcej

JAK ZROBIĆ BIAŁY SER

dodany przez: Kucharz-Misio Świeży, biały ser może być bardzo delikatny i lekki. Jeśli chcesz mieć w domu prawdziwie puszysty twaróg, kup dobre mleko i do dzieła. więcej więcej

jak zagęścić zupę

dodany przez: SylwiaLilianna jak zagęścić zupę więcej więcej

jak zagęścić zupę

dodany przez: SylwiaLilianna ugotowanymi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher