|
||||
Jak zrobić twardą marmoladę z pigwydodany przez: patryshia Pigwy umyć, pokroić w kostkę, ugotować do miękkości w małej ilości wody. Owoce zmiksować, przetrzeć przez sito, zważyć. Odważyć taką samą ilość cukru żelującego, wymieszać. Gotować, aż owoce zgęstnieją. Na blasze ułożyć natłuszczony pergamin, rozłożyć warstwę musu (2 cm). Marmoladę suszyć 1 -2 dni w temperaturze pokojowej, pokroić w romby,... więcejJak zrobić dobrego kus-kusa?dodany przez: Mike_THE_GR8 Prosty dodatek - kilka wariantów wykonania. więcejJak zrobić dobrą jajecznicę?dodany przez: Mike_THE_GR8 Wydawałoby się, że to prosta potrawa, a jednak nawet jajecznicę trzeba umieć przyrządzać, żeby smakowała rewelacyjnie. więcejJAK ZROBIĆ BIAŁY SERdodany przez: Kucharz-Misio Świeży, biały ser może być bardzo delikatny i lekki. Jeśli chcesz mieć w domu prawdziwie puszysty twaróg, kup dobre mleko i do dzieła. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|