Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie jajek

dodany przez: Ania K. By łatwo dały się obierać.... więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: SylwiaLilianna Nie gotuj jaj prosto z lodówki. więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: SylwiaLilianna By nie pękło więcej więcej

Gotowanie czerwonych burakow

dodany przez: Marzena gotowanie w skorkach więcej więcej

Gotowanie buraków

dodany przez: julias Obieranie buraczków więcej więcej

Gołąbki - kapusta

dodany przez: patryshia Ja robie to tak: wkladam kapuste do garnka z zimna woda na max gaz, a od momentu zagotowania wody trzymam jeszcze jakies 5-10 minut, po czym wyjmuje kapuste i czekam az ostygnie. Jednym slowem nie przejmuje sie wcale co z ta kapusta sie dzieje. I kapusta jest w porzadku. Preferuje tradycyjny sposob przygotowania kapusty nad zmiekczaniem jej w... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher