Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gołąbki

dodany przez: kotto Aby gołąbki nie przypaliły się ułóż pod nie plastry słoniny. więcej więcej

Gofry

dodany przez: trini6 Gofry będą pulchne i chrupiące o ile do zrobienia ciasta zamiast mleka użyjesz wody mineralnej. Dobrze też dodawać osobno żółtka, a osobno ubitą na sztywno pianę z białek. Upieczonych gofrów nie układaj jeden na drugim, bo wilgotnieją i szybko stają się miękkie. więcej więcej

gładki lukier

dodany przez: cohenna aby lukier był gładki więcej więcej

Gladki beszamel

dodany przez: Marzena sposob na grudki więcej więcej

Gęsta zupa

dodany przez: anka1984 zrób zasmażkę więcej więcej

Gdy rozleje Ci się piwo za barem

dodany przez: Luzio Gdy rozleje Ci się piwo za barem a nie masz czasu aby zmywać je gorącą wodą aby się nie kleiło. więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: SylwiaLilianna Gdy przypali się garnek więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher