Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Frytki

dodany przez: ewa1257 Smażenie frytek więcej więcej

frytki

dodany przez: SylwiaLilianna szybciej więcej więcej

Filety drobiowe

dodany przez: julias Delikatne mięso z piersi kurczaka łatwiej rozbijemy więcej więcej

filet z kurczka

dodany przez: karoolla1987 rozbicie więcej więcej

Filet z kurczaka

dodany przez: trini6 Delikatne mięso np. piersi z kurczaka łatwiej rozbijemy gdy włożymy je do torebki foliowej. więcej więcej

Fasola łuskana

dodany przez: domciak fasola więcej więcej

Fasola i groch

dodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher