Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Czyste szklanki

dodany przez: anlolek Szklanki i inne naczynia szklane będą miały ładny połysk, gdy... więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna biszkopt ładnie urośnie więcej więcej

Smaczniejsze frytki!

dodany przez: anlolek Frytki usmażą się szybciej i będą smaczniejsze, jeśli... więcej więcej

Miąższ owocu

dodany przez: trini6 Miąższ owocu nie ściemnieje, jeśli skropisz go sokiem z cytryny. więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

Ryż

dodany przez: trini6 Gdy ryż się przypalił i przywarł do dna garnka, trzeba go rozgarnąć, włożyć do środka kromkę pieczywa i poczekać 5 minut. Chleb wchłonie spaleniznę. Tę część ryżu, która się nie przypaliła, należy ostrożnie wyjąć, a gdy jest jeszcze surowy, przełożyć do innego garnka, zalać odrobiną wody i dogotować. więcej więcej

piękny sernik

dodany przez: cohenna sernik ni eopadnie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher