|
||||
Ryba duszonadodany przez: trini6 ryba duszona może być przygotowana zupełnie beż tłuszczu. Wystarczy ułożć ją na warstwie pokrojonych warzyw najlepiej cebuli, marchewki i pietruszki. Całość podlać 3 łyżkami wody więcejSałatka warzywnadodany przez: Marzena Gotowane warzywa do sałatki należy kroić,kiedy zupełnie wystygną.Mieszanie cieplych z zimnymi powoduje ,że sałatka traci smak i szybciej się psuje. więcejPrzygotowując pomidory..dodany przez: aleksa6 Przygotowując pomidory, pamiętajmy zawsze o tym, aby dokładnie wykroić zielone miejsce po szypułce, ponieważ zawiera ono roślinną substancję trującą: solaninę. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|