|
||||
Perliczka- klejnot na talerzudodany przez: patryshia Perliczka to szlachetny gatunek drobiu, ceniony ze względu na szczególne walory smakowe i odżywcze. Dzięki lekkiemu akcentowi dziczyzny zasługuje na miano dania wykwintnego, zaś jej wartościowe mięso zadowoli niejednego zwolennika zdrowej żywności. więcejMieso na grilldodany przez: major161 Na ruszt nie kładziemy mięsa wyjętego prosto z lodówki: więcejLepszy smak rybydodany przez: gocha73 Smak ryby do smażenia lub zapiekania ryby, zwłaszcza morskich, podnosi skropienie ich sokiem z cytryny na 15-30 minut wcześniej. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|