Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

gotowanie ryby

dodany przez: karoolla1987 Gdy chcesz ugotować rybę w całości, przed włożeniem do naczynia w kilku miejscach obwiąż ją ściśle sznurkiem. Czas gotowania kilogramowej ryby wynosi 15-20 minut. więcej więcej

Ryba gotowana

dodany przez: trini6 ryba będzie wyjątkowo delikatna w smaku, jeżeli do gotowania dodamy mały kawałek świeżego imbiru, przygotowana w ten sposób będzie też bardziej lekkostrawna więcej więcej

Puszyste i jasne puree

dodany przez: Marzena rozgniatać na gorąco więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena aby ręce nie ściemniały więcej więcej

Miesne rolady

dodany przez: Marzena sposob podlewania więcej więcej

Delikatna cebula

dodany przez: Marzena posyp sola więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher