Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Miód - po wyjęciu z lodówki

dodany przez: patryshia Miód - po wyjęciu z lodówki więcej więcej

Ryby cd. nieprzyjemne zapachy

dodany przez: aleksa6 Przykry zapach ryby w mieszkaniu można zmniejszyć dodając do gotującej się ryby łyżkę mleka. więcej więcej

Nadmiar tłuszczu z rosołu

dodany przez: aleksa6 Nadmiar tłuszczu z rosołu drobiowego łatwo usuniemy wrzucając do niego kilka kostek lodu, wokół których zbierze się stężały tłuszczyk. więcej więcej

dojrzały ananas

dodany przez: karoolla1987 jak poznac? więcej więcej

Omlety

dodany przez: patryshia - Dzieli się na naturalne i biszkoptowe. Omlet robi się z jaj ubitych z niewielką ilością zimnej wody lub mleka. Masę tę smaży się na mocno rozgrzanym tłuszczu, nie mieszając jej na patelni. Gotowy omlet powinien być pulchny, od spodu lekko zarumieniony, a na wierzchu galaretowaty. Omlet biszkoptowy sporządza się z żółtek połączonych z pianą... więcej więcej

klarownt rosół

dodany przez: cohenna aby rosół był klarowny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher