Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mrożenie warzyw

dodany przez: Marzena Aby warzywa zachowały kolor więcej więcej

Porady - naleśniki

dodany przez: patryshia Jak uzyskać cieniutkie ciasto naleśnikowe? Przede wszystkim z wyczuciem dobierając właściwe składniki. Mieszamy jajko, mąkę i mleko trzepaczką do piany, solimy lekko i mieszamy, aż do uzyskania konsystencji gęstej śmietany. Ciasto wzięte na grzbiet łyżki musi spłynąć po nim, pokrywając go jednak cieniutką warstwą. Przed smażeniem ciasto... więcej więcej

Domowy chrzan

dodany przez: Marzena sama możesz zrobić chrzan więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto francuskie więcej więcej

Sałatka z sosem

dodany przez: Ania K. Sałatka z sosem wstawiona do lodówki, zwykle na drugi dzień nie zachęca do skosztowania, ponieważ często gromadzi się płyn.. więcej więcej

Imbir

dodany przez: aleksa6 Imbir doskonale chroni konfitury przed sfermentowaniem. więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Biszkopt więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher