Przepisy

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sos bretoński

dodany przez: patryshia Podawać do wszystkich rodzajów mięs oraz klusek i ryżu. więcej więcej

Sos brzoskwiniowy do wędlin

dodany przez: patryshia Pyszny dodatek do wędlin. więcej więcej

Sos Calderier

dodany przez: patryshia Podawać do drobiu. więcej więcej

Sos cebulowy

dodany przez: patryshia Podawac do baraniny,cieleciny,jaj oraz warzyw. więcej więcej

SOS CEBULOWY BIAŁY

dodany przez: isiulka 20 dag cebuli, 3 łyżki masła lub innego tłuszczu, szklanka wywaru z włoszczyzny, 3 łyżki mąki, pół szklanki śmietany, cukier, sól, ziele angielskie Cebulę obrać, pokrajać i udusić na tłuszczu do miękkości (nie rumienić) dodać kilka ziaren ziela angielskiego i podlewać wywarem. Gdy cebula zmięknie, przetrzeć przez sito, rozprowadzić... więcej więcej

Sos cebulowy-majonezowy

dodany przez: patryshia Podawac do pieczonych zimnych mięs. więcej więcej

sos cezar

dodany przez: karoolla1987 pyszny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher