Przepisy

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sos hetmański

dodany przez: Kotek_kłopotek 350 ml wywaru z drobiu, 50 ml białego wytrawnego wina, 8 dag parówek cienkich, 5 dag szynki wędzonej, 5 dag cebuli, 4 dag tłuszczu, 3 dag mąki, natka pietruszki, sól, pieprz więcej więcej

Sos grzybowy

dodany przez: ewa1257 sos z suszonych grzybów więcej więcej

Sos grzybowy

dodany przez: Ania K. Wspaniały smak więcej więcej

SOS grzybowy

dodany przez: SylwiaLilianna Polecam więcej więcej

Sos grzybowy

dodany przez: patryshia Podawać do makaronów, ryżu, mięs i kotletów jarzynowych. więcej więcej

Sos grzybowy

dodany przez: paula26013 Pieczarki obgotować. Pokroić. sos: mleko (śmietana),br /> żółtko, czosnek (dużo 4-6 ząbków) więcej więcej

Sos gruziński

dodany przez: patryshia Podawać do szaszłyków, drobiu i ryb. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher