|
||||
Sos Chantillydodany przez: patryshia Podawać do różnych wędlin, zimnych mięs i jaj ugotowanych na twardo. więcejPulpety cielęce w sosie potrawkowym.dodany przez: isiulka Zmielone mięso dokladnie wyrobić z całym jajem, dodać pieprz sól i uformować 8 kulek, które wkładamy do niewielkiej ilości wrzącej wody(tyle aby zakryła kulki) Wkruszyć do niej kostkę przyprawy i gotować powoli przez ok 15-20 minut. Przyrządzić sos: Mąlę rozetrzeć z tłuszczem na talerzu, włożyc do rondelka wlewać po trochu ciepły wywar z rosołu... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|